Afdrukken

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Voorzitter

Jan Tel

    

Artistiek leider

Louise Werner

  

Contact

Jan Kwast

Whatsapp: 0640368018

  Privacy-verklaring Muz’ en Scène:

      

Muz’ en Scène is een groep zangers onder artistieke leiding van Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp.
De vereniging wordt formeel bestuurd door een viertallig bestuur bestaande uit Voorzitter, Artistieke Leiding, Public Relations en Penningmeester.
In de praktijk wordt de vereniging bestuurd in nauw overleg met alle leden.


Communicatie binnen de vereniging:
Louise en Rudolf communiceren met de leden en de pianist via de mail en telefoon over repetities en over optredens en alles daaromtrent.
Daarbij moet gedacht worden aan tijdstippen, plaatsen, kleding, rekwisieten en het vervoer van benodigdheden.
De leden communiceren onderling over hun duetten en ensembles, taken, ideeën en werkzaamheden via de Whatsapp-groep van Muz’ en Scène.
De leden hebben de keuze zich bij deze groep aan te sluiten.

Muz’ en Scène heeft een facebook pagina (muz’ en scène Hengelo) en een website (muzenscene.nl) waarop met goedkeuring van de leden berichten en foto’s geplaatst worden.
Het mailadres van de website is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De leden hebben een verklaring ondertekend welke inhoudt dat zij persoonsgegevens van elkaar niet zonder toestemming aan derden doorgeven.
Muz’ en Scène houdt belangstellenden en relaties, die zichzelf daarvoor hebben aangemeld, op de hoogte van zijn activiteiten en heeft daarvoor hun toestemming.